Support

Hej vänner, familj, bekanta och främlingar!
 
Mycket har hänt sedan förra inlägget och jag kommer troligtvis uppdatera er om det snart, men detta inlägget kommer inte handla om det. Detta inlägget kommer handla om SUPPORT, ett ämne som gör mig som svensk lite obekväm men samtidigt exalterad. 
 
Jag har nu varit här i Nya Zeeland i 5 veckor och redan första veckan så bevisade Gud för mig att han verkligen sänt mig hit och att han har en plan med mig här. Detta är vad Gud har för mig i denna säsongen, men jag kan inte göra det själv. Jag har ett underbart ledarteam som går vid min sida, vilket jag är så tacksam över! Vi finns där för varandra, stöttar varandra och ber för varandra. Dock räcker det inte där, jag behöver stöttning från er där hemma! För det är så att även då det är jag som är sänd till Nya Zeeland så kan ni få vara en stor del i allt jag gör här nere.
 
Jag behöver era böner! Gud gör så mycket här och det är underbart, men det är också en hel del som vi behöver förbön för. Elever som gått igenom tunga saker, stressiga perioder med mycket att göra, motstånd som på olika sätt gör allt svårare. Jag ska försöka att skriva en bönelista i slutet av varje inlägg här på bloggen med specifika böneämnen och är så tacksam om ni har det med i era böner. Talar Gud till er medan ni ber för mig så får ni gärna höra av er med vad än det är. Lättast att nå mig är nog på Facebook privatmeddelande eller via mail; [email protected].
 
Jag behöver ekonomiskt support! Jag får inte betalt för att vara här och får inte hellre leva här gratis. Det är ett volontärt arbete där jag betalar för boende, mat, resor och andra kostnader som tillkommer. Då jag jobbat hemma ett halvår har jag ett bra startkapital som täcker denna skolan (ett halvår) men beroende på hur länge jag kommer stanna här så behöver jag olika mycket stöttning utifrån. Än så länge vet jag att jag stannar ett år och har inte alla de pengar jag behöver för det. Jag har en tillit och tro på att Gud kallade mig hit och att han också ska förse mig med vad jag behöver för att vara här. Här kan ni få vara en välsignelse. Små gåvor, stora gåvor, vid ett tillfälle eller regelbundet, spelar ingen roll! Be över det och talar Gud till dig att ge så gör det. Lättast att stötta mig är via swish eller överföring via bank. 
Swish-nr: 0761383348  
Bank: Länsförsäkringar Kronoberg 
Clearingnummer: 9024
Kontonummer: 3582953
 
Jag vet att många av er där hemma redan stöttar mig och jag är evigt tacksam för det! Jag vill verkligen tacka er alla för den välsingelse ni är! För alla er andra så vill jag bara välkomna er alla till att vara en del av vad Gud gör här nere i Nya Zeeland.
 
En del av vårt ledarteam. Nu min underbara familj!
 
Gruppbild av hela skolan från första veckan 
 
Kramar från andra sidan jorden!
 
- Emilia