Från lov till ny skola

Hallå där vänner och familj!
 
Jag har nu haft tre underbara veckor med lov. Jag har under dessa veckorna bott i ett hus med två av mina närmaste vänner, Claire och Grady. Vi är helt ärligt som syskon vilket jag älskar! Vi går varandra på nerverna ibland men vi har också så kul tillsammans. Älskar dem båda med hela mitt hjärta och är så tacksam till Gud att jag fått spendera dessa tre veckorna i samma hus som dem.
 
Äter ute efter kyrkan en söndag. Från vänster: Brady, Grady, Jag, Clarie
 
Förra tisdagen började ledarutbildningen för nästa skola och med det kommer också en hel del ändringar från förra skolan. Jag kommer inte längre att leda DTS:en men medicinsk inrikting, utan jag ska istället starta en ny inriktning som heter Cover-to-Cover. Länken till vår hemsida och den skolan här ni ---> här <--- 
Skolan kommer fokusera på bibeln och under skolans gång så kommer vi läsa igenom bibeln 2 gånger, en gång från början till slut och en gång i kronologisk ordning. Med detta kommer vi också att lyssna på bibeln som audiobok en gång. Jag kommer leda denna skolan med en kille som heter Calvin. Han kommer från Sydafrika och gjorde sin DTS här nu förra skolan. Han är verkligen en eldsjäl och jag är så tacksam att jag för leda med honom. Vi kommer under skolans gång också ha undervisning om hur vi bäst studerar bibeln, om hur vi kan veta att den är trovärdig och om betydelsen av ordet. Senare kommer vi också gå in på mer bibelstudier om tex. tabernaklet och proträttet av Jesus. Jag är så taggad på detta och känner verkligen att Gud har kallat mig till att leda denna inriktningen!
 
 
 
Kramar från andra sidan jorden!
 
- Emilia