Den 4:e oktober så.... KAPOOSSH

Hej vänner och familj!

Här i NZ har vi fullt upp för nu är det endast 4 dagar kvar till vår missionsresa. Mitt team ska åka till Israel!!! 

Vi kommer att vara 10 dagar i Tel Aviv, 2 veckor i Jerusalem, 5 dagar i Tivon, 10 dagar i Mount Carmel och sedan 2 veckor i Tiberius. Under denna tiden så kommer vi gör allt möjligt, bönepromenader, bönetorn, hjälpa hemlösa, evangelisera, dela ut biblar, leda lovsång och tjäna i olika församlingar. Vi är alla så taggade på detta, speciellt då ingen av oss har varit i Israel tidigare. Under tiden där så hoppas vi också på att få några dagar till att besöka platser från bibeln. 

Här är en bild av mitt team från förra veckan då vi hade bibelstudie på stranden. 

 

Under tiden jag är i Israel så kommer jag inte blogga, och detta utifrån säkerhetsskäl. De som vi kommer jobba med har redan en hel del motstånd som kristna organisationer i Israel så vi vill inte göra det värre. Jag kommer dock att uppdatera min instagram @emiliaizac, då denna är privat för endast mina vänner. Om ni vill få uppdateringar så följ mig där! Jag kommer såklart också att svara på email så känna er fria att mail mig när ni vill. Min mail är [email protected]

Jag håller just nu på att skriva ett nyhetsbrev som jag förhoppningvis kan skicka ut innan jag åker! Det har tagit ganska lång tid pga dålig internetuppkoppling men vi håller tummarna och ber att det ska funka.

Böneämnen som ni gärna får lyfta upp till Gud är att Calvin, som jag leder missionsresan med och Afton, en av eleverna inte har alla pengarna som de behöver för missionsresan. Vi tror på att Gud kommer försörja och håller fast vid det, men med inte så många dagar kvar så behöver något hända!

Vi har också några tomma luckor i vår missionsresa med dagar som ännu inte är planerade, detta då det är svårt att få kontakt med de kristna organisationerna i Israel, så ni får gärna be för att vi ska få kontakt med dem och att vi alla dagar ska se Guds plan för oss den dagen!

Vi får se om jag hinner blogga en gång till innan jag åker till Israel, annars så ses vi på instragram, via mail eller i december!

Kramar från andra sidan jorden!

- Emilia